USLUGE

MONTAŽA

Dugogodišnje iskustvo naših montera garantuje sigurnu montažu od starijih tipova liftova do najsavremenijih.

Naši vodeći monteri su iskustvo stekli montirajući liftove najrazličitijih svetskih i domaćih proizviđača, kako po zemlji tako i po inostranstvu.

Posedujemo sertifikate za montažu i servisiranje liftova kompanija KLEEMANN i ORONA, i redovno se vrši usavršavanje znanja na stručnim seminarima pomenutih kompanija.

ODRŽAVANJE

GT Lift trenutno održava preko 100 liftova, različitih tipova i proizvođača.

Smatramo da je redovan i kvalitetan servis lifta od presudnog značaja za njegov siguran i besprekoran rad. Pri redovnom servisu koristimo najsavremenije tehnologije i sredstva što znatno povećava vek trajanja elektro-mehaničkih sklopova lifta.

Svi liftovi u održavanju GT Lift-a se redovno kontrolišu kako internom službom tako i godišnjim tehničkim pregledom od strane za to ovlašćene firme.

Servis lifta je obezbeđen 24h, svih 365 dana u godini.

MODERNIZACIJA

GT Lift poseduje bravarsku radionicu za izradu i popravku manjih elektro i mehaničkih sklopova tako da uz malo ulaganje starim ili istrošenim liftovima vraćamo stari sjaj.

Ako imate potrebe za modernizacijom Vašeg lifta, promenom obloga kabine, zamenom komande lifta, pozivnih kutija i sl., kontaktirajte nas, i rado ćemo Vas posavetovati i ponuditi naše rešenje.

PROJEKTOVANJE

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju liftovskih postrojenja je od velikog značaja za kvalitetan rad u isporuci i montaži liftova.

Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje mašinskih instalacija, i uz svaki isporučeni lift se prilaže i projekat mašinskih instalacija (Glavni ili Izvedeni).